Klik-klik ajerr

Thursday, March 12, 2009

MAJLIS PERTUNANGAN IJA PART 1...

alhamdulilah..pada 1/3/09 adik aku ija telah selamat melangsungkan pertunangan dgn pilihan hatinya.. majlis diadakan dengan sederhana tetapi meriah dengan kehadiran tetamu-tetamu yang dijemput..so ni aku letakkan le sebahagian dari gambor-gambor sekitar majlis tu...

kanopi yang disewa oleh bapak aku...simple je sebab majlis tunang je..sok kalau kawin baru le meriah sikit...

tgkle tu adik aku hanim (yg bongsu) tgh kluarkan pinggan mangkuk mak aku...biasala le mak aku simpan je sume pinggan mangkuknya..guna utk kenduri katanya...(hanim, adik aku yg bongsu tukang kluarkan pinggan sebab dia yg tau kat mana mak aku simpan)


ni la pinggan mangkuk koleksi mak aku yg dia ada..alhamdulilah cukup utk digunakan utk majlis kenduri kecik2 cam gini..x yah nak pinjam kat org lain...


ni plak puding marble aku yg buat tau..permintaan mak aku yang suruh aku buat...hehehe..utk jamu sebagai dessert..memang mendapat sambutan....heheheheh...


sapala yg snap tgn aku tgh potong tembikai tu..hehehehe....mcm laki aku punya keja tu ...eeemmm....



some of d menu..daging masak hitam, kari daging, ayam masak merah, rendang nangka, nasi putih dan nasi minyak..tapi dua ni je yg adik aku snap pic nye...


kari daging..sedap nih..aku siap bole tapau bawak balik tg. malim lagi...



nasi putih sedang dimasak..nasi minyak pun ada gak...habis licin nasi minyak..tinggal nasi putih je yg x abis...


wajah-wajah makcik kat kg aku yg dtg menolong...rajin makcik2 nih...next time kenduri kami panggil lagi yek..heheheheh














1 comment:

nbalike said...

Hi,your blog is very nice.I like it very much. welcome to my blog !my blog is about Cheap Air Jordan Nike Dunk and Silver Tiffany. could you give me some suggestion? i shold thank you very much.