Klik-klik ajerr

Wednesday, July 8, 2009

INILAH KAMI...

jgn gelak tau tgk aksi2 kami berposing..pepagi lagi dah disuruh berposing apalagi sume tgh segor baru masuk ofice..klik sana klik sini le....kebetulan plak semalam ada majlis ikrar international student kat sini..apalagi dorang ni melaram ngan jubah2 yg ada kat sini..hehehe....


gambar kandid aku tgh membelek-belek jubah kekononnya nak menerai gak..


posing kemain tuh ngan jubah masing-masing....




aksi2 kami kat meeting room..



kami lagi...hehehehe



kami jugak..posing senget2 kepala lak aku ngan ct ....kemain lagi menyengetnya tu..huhuhuhu...tapi korang notice tak yg lelaki sorang tu je yg dok nyebok2....kat mana ada kami kat situ la ada dia kalau bukan zolllllll.....




ni fadli tapi kami panggil pali ...pali nape gambor ko ni sumenya goyang jek...aku publish gak gambor ko yg tgh serius sgt tu..dah tu je gambor ko yg x goyangnye..heheheh..jgn mara ye..sekadar kenangan....




pengantin yg agak "baru" ni masih malu-malu nak bergambor..tgk tu tutup muka lagi..ko ingat akak x berani nak publish gambor ko ke..heheheh...xpe yek wazir sekali sekala apa salahnya....org kuat bab2 duit kat ofis ni...bab2 claim dan yg sewaktu dgnnya en. wazir kita nila yg uruskan..kalau dia xde mau sume x dpt claim nih..uiiisssssh..penting..penting...penting...si wazir nih...


yg lelaki ni namanya zizi...paling poyo dan x betul kat ofis nih..hahahah...sebelahnya plak mas..dorang xde time kitorg posing2 tu sebab ada kursus.....ada sorang lagi staf kat sini tapi dah berenti sbab sambung belajor..so tingal le kami2 ni je kat ofis fakulti nih....




ni plak aku letak gak le gambor cameraman kami utk posing2 tu..hahaha...bos yg sporting offer diri jadi cameraman kami.....tu yg kami posing x ingat dunia..hahahahah....ada bnyk lagi gambor tapi aku publish aksi2 yg sopan2 je gitu..hahahahahah

3 comments:

hani said...

kenapa gambar ppuan jelita dari yan tu tak de hehehe

DR.AHMAD SUHAIMI BIN MOHD.NOOR said...

Haizan, wah foto-foto yang disertakan menarik dan mengingatkan saya kenangan bersama anda sewaktu saya jadi Dekan FSM dulu. Walau apapun terima kasih banyak kerana telah membantu saya selama ini semoga Allah sahaja yang membalasnya.Amin. Drp Dr.Suhaimi

HAIZAN said...

SAB - masa time kitarong bergambar tu pompuan jelita tu dok kat tmpat dia..x sempat nak panggil sebab x plan pun nak bergambor...tetiba jek..xpe nanti aku letakkan gambor aku ngan dia ada gak..

DR. SUHAIMI - tq kerana sudi singgah di blog saya....saja bergambar sekadar kenangan...xde apa yg perlu diterima kasih..itu sume sudah menjadi tanggungjawab saya sebagai Setiausaha dr...semoga dr. sentiasa sihat di sana....